Киелце. На Ясен Радев ще се падне честта да открие

...
Киелце. На Ясен Радев ще се падне честта да открие
Коментари Харесай

Ясен Радев открива днес програмата на нашите на световното в Полша

Киелце. На Ясен Радев ще се падне достойнството да открие българското присъединяване на международното състезание за младежи и девойки в Киелце, Полша. Европейският първенец ще се качи първи от националите ни на кръга, като това ще се случи в мач №4 от следобедната сесия през днешния ден на шампионата. Родният гений ще се изправи против индиеца Викаш в категория до 52 кг. Програмата стартира от 15:00 часа българско време, което значи, че срещата на кръг В ще бъде към 15:45 часа.

Два мача по-късно на кръг Б, в категория до 64 кг, Красимир Джуров също ще стартира присъединяване си на международното състезание.

Европейският отличник ще срещне представителя на Молдова Стефан Возняковски. На кръг А, в последния дуел от следобедната стратегия, Георги Стоев (91 кг) ще боксира с Вишал Гупта (Инд). Във вечерната сесия ще има още един мач с българско присъединяване. Единствената ни представителка при девойките – Ана-Мария Дялова (57 кг) ще се изправи против тайландката Панида Кавканхун във втория мач на кръг В, като сесията там стартира в 19:00 часа.

Останалите български боксьори – Радослав Росенов (60), Уилиам Чолов (75) и Златин Илчев (+91) ще започват своето присъединяване в идващите дни. На шампионата на планетата са записани общо 414 боксьори от 52 страни. Мачовете можете да наблюдавате директно на Youtube канала на АИБА.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР