Кичка Бодурова отсвирила колегата си Панайот Панайотов за втория си

...
Кичка Бодурова отсвирила колегата си Панайот Панайотов за втория си
Коментари Харесай

Скандал се завихри в българската естрада


Кичка Бодурова отсвирила сътрудника си Панайот Панайотов за втория си огромен концерт това лято в България, пише HotArena. За това се оплака самият той в обществените мрежи.

" Няма да пея на 11,7  в Бургас с Кичка Бодурова в Летния спектакъл, заради мижав интерес към концерта. На всички мои почитатели - оправдавам се ", написа Панайотов във Фейсбука си.

" Дори не ми се обади да ми каже, а единствено изпрати SMS че няма да вземам участие. Нямаше нищо съответно, каква е повода. Влязох в в уеб страницата, в който продават билети, и видях, че доста малко са купени и съгласно мен е поради това ", съобщи пред „ Телеграф “ Панайот Панайотов.

" Поради огромните искания, неговото присъединяване бе отказано от уредниците. Концертът е съвсем продаден. Много недодялан пост ", разясниха обявата от страницата на Кичка Бодурова.

Да брани колежката си се включи и Тони Димитрова. " Панайоте, доста недостойни думи и постъпка! Мъжете не вършат по този начин “, написа изпълнителката на „ Ах морето “. Преди години двете бургазлийки се скараха поради избора на най-любима ария за Бургас и морето.

По същото време, когато е получила есемеса, Кичка Бодурова качи във " Facebook " фотоси от концерта си във Варна. От тях излиза наяве, че Летният спектакъл в морската столица е претъпкан и макар дъжда, мокра до кости, Кичка е сляза след феновете си и е изпълнила няколко песни.

" Не мисля че няма интерес ", " Има доста време до тогава. Големи искания ", " Един същински артист би трябвало да пее и на пет индивида! Това е пренебрежение към хората! ", „ Имате доста фенове, не ги оставяйте без песните си. Нека феновете се забавляват най-малко за два часа, да се освободят от този забързан свят “, „ Помислете си, господин Панайотов “, пишат почитателите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР