Съвместните голмайстори на последното Европейско първенство ще се изправят един

...
Съвместните голмайстори на последното Европейско първенство ще се изправят един
Коментари Харесай

Евро 2024: Португалия срещу Чехия – Роналдо, Шик подновяват битката за Златната обувка

Съвместните голмайстори на последното Европейско състезание ще се изправят един против различен, до момента в който Португалия на Кристиано Роналдо играе с Чехия на Патрик Шик в откриването на Група F на Евро 2024 Ред Бул Арена в Лайпциг.

И Роналдо, и Шик вкараха по пет на отсроченото поради Коронавирус Евро 2020 и е евентуално този път да поемат головата тежест за своите тимове.

Турнирът може да бъде интернационалната лебедова ария на Роналдо, макар че 39-годишният футболист наподобява гладен за голове и хвалебствия както постоянно, до момента в който се готви да стартира своето шесто евро във вторник.

Въпреки че той може да се е отдалечил от европейския хайлайф, с цел да играе в Саудитска Арабия, инстинктите за отбелязване на голове на водещия голмайстор в мъжкия интернационален футбол наподобяват остри както постоянно.

След като приключи втори голмайстор в квалификациите с 10 гола и разруши 35 в 31 мача за Ал Наср в лигата през предишния сезон, видимо неостаряващият Роналдо загря за шампионата с двойка в последния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР