Киберармията на Украйна е извършила кибератаки срещу приблизително 8000 руски

...
Киберармията на Украйна е извършила кибератаки срещу приблизително 8000 руски
Коментари Харесай

Киберармията на Украйна с ключов удар


Киберармията на Украйна е направила хакерски атаки против почти 8000 съветски цели, включително против отбранителната промишленост. Това съобщи в изявление за организация " Киодо " заместник-министърът на Украйна за цифровата промяна.

По думите на Георгий Дубински експертите в областта на осведомителните технологии в Украйна сполучливо противодействат на акциите за дезинформация от следени от страната съветски медии. " Информационната война, изключително в киберпространството, е ново и доста рисково измерение на тази война ", сподели той.
-->
В украинската IT войска са се присъединили към 215 000 души, най-вече доброволци. Те са освен украинци, а хора от целия свят.Украинските сили за водене на кибервойна вземат на прицел както медиите, " разпространяващи дезинформация и промиващи мозъка на личното си население ", по този начин и финансовите мотори на войната като енергийната компания " Газпром ". Те са атакували сполучливо и уеб страницата на частната съветска паравоенна организация " Вагнер ", сподели Дубински.

Източник: БНР
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР