Киану Рийвс разкри защо е приел поканата да се завърне

...
Киану Рийвс разкри защо е приел поканата да се завърне
Коментари Харесай

Киану Рийвс разкри защо се е върнал в „Матрицата“

Киану Рийвс разкри за какво е приел поканата да се завърне в паметната си роля на Нео от „ Матрицата “ за новото продължение на поредицата. Актьорът споделя пред списание „ Empire “, че се е впечатлил от сюжета на Лана Уашовски.

„ Уникален е. Историята е прелестна и в действителност ме трогна. Само поради това се съгласих “, разяснява Рийвс. „ Невероятно е още веднъж да работя с Лана. Сценарият й е доста специфичен и мисля, че има какво да каже и може да се извадят поучения от него “, добавя Киану.

Колежката му Кери-Ан Мос, която се завръща в ролята на Тринити, споделя, че в никакъв случай не е мислила, че ще има ново продължение.

„ Не го чаках, тъй като в никакъв случай не имах вяра да се случи. Когато ми показаха историята в елементи и усетих напъните, вложени в сюжета, си споделих: „ Това е същински подарък “. Много беше вълнуващо “, разяснява актрисата.

Подробностите към сюжета на дълго чаканото продължение към момента се пазят в загадка. Снимките на кино лентата ще бъдат удължени с 8 седмици поради пандемията от ковид и за в този момент премиерата на кино лентата е планувана за лятото на 2021-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР