Кейт Мидълтън посети концерт в Норфолк. Но не това предизвика

...
Кейт Мидълтън посети концерт в Норфолк. Но не това предизвика
Коментари Харесай

Обрат! Кейт се срещна с любовницата на Уилям

Кейт Мидълтън посети концерт в Норфолк. Но не това провокира толкоз огромно любознанието на почитателите на кралското семейство, колкото фотография, която се появи в интернет. На фрагмента се вижда по какъв начин бъдещата кралица беседва с хипотетичната държанка на принц Уилям - Роуз Ханбъри.

Именно тази жена, която е някогашен модел донесе слуховете, че в брака на Кейт и Уилям не всичко е толкоз ярко и безоблачно, колкото наподобява. Отстрани двамата демонстрират, че необикновено държат един на различен и отглеждат трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. В същото време след появяването на новината, че бракът сред двамата може би е „ по-отворен “, мнозина се усъмниха в искреността им.
-->
Говори се, че даже принц Уилям се е опитал да оправи връзките сред двете дами, само че без сполучливо.

Затова и появяването на Роуз до Кейт изглеждаше много любопитна. Някои консуматори на обществените мрежи считат, че това удостоверява съперничеството сред двете дами, само че други считат, че това е било просто приятелско събитие и не отдават по-голямо значение.

Кейт остави бакшиш от £700 на личния състав на фестивала за поръчан чай, вино розе, напитки и различен тип храна. Предполага се, че точно брачната половинка на принца на Уелс е платила сметката за себе си и приятелите си.

Роуз Ханбъри е брачна половинка на Дейвид Роксавидж, който е с 23 години по-възрастен от нея.Ханбъри е известна и като маркизата на Чолмондели като домът ѝ в Норфолк е близо ситуиран до този на Кейт и Уилям. Тя беше и измежду присъстващите на кралската им женитба през 2011 година Със брачна половинка си имат три деца – близнаците Александър и Оливър, както и щерка им Ирис.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР