Кейт Мидълтън е винаги усмихната и в супер форма –

...
Кейт Мидълтън е винаги усмихната и в супер форма –
Коментари Харесай

Ето защо Кейт Мидълтън изглежда перфектно

Кейт Мидълтън е постоянно усмихната и в супер форма – блестяща, елегантна, стройна и подготвена за разговор. И макар че брачната половинка на бъдещия крал е майка на три деца, доста девойки могат да завиждат на фигурата й. Британската готвачка Каролин Роб, която работи в двореца Кенсингтън повече от две десетилетия, показа пред английските медии, че херцогинята на Кеймбридж подготвя сама доста от ежедневните менюта на принц Уилям и хлапетата. Ето по какъв начин Кейт Мидълтън поддържа фината си талия.

Закуска

Сутрин херцогинята се зарежда със зелено смути с морски водорасли плюс няколко типа зелена салата, целина, спанак, зеле, матча (японски зелен чай). Напитката е достоверна детонация от витамини, макро и микроминерали и въздейства удобно на организма. Зеленото смути е доста потребно и за храносмилането. Към него Кейт прибавя единствено кафе.

Обяд

Кейт натъртва на растителни артикули, които са причина за съвършената й кожа. Номер едно в менюто й е зеленчуковата салата, към която наложително се прибавя киноа, тъй като растението е главен източник на растителни протеини. След това - гаспачо. Основното ядене би трябвало да бъде леко, само че осигуряващо сила – сьомга с броколи. Но на първо място това - любеница и горски плодове.

Вечеря

Когато желаят да се поглезят, в кралското семейство похапват пържено пиле, което е обичано на принц Илям. Кейт го подготвя по специфична рецепта. През останалото време херцогинята върти разнообразни домашни ястия, като споделя, че обича да опитва с подправките, отпред с къри. Друго ядене, с което Кейт се оправя ужасно, е печен патладжан с обичаен индийски ябълков сос.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР