Кейт Бекинсейл блесна върху корицата на новия брой на Women’s

...
Кейт Бекинсейл блесна върху корицата на новия брой на Women’s
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл – без кафе, алкохол и шоколад

Кейт Бекинсейл блесна върху корицата на новия брой на „ Women’s Health “. В изявление за списанието тя разяснява здравословния си метод на живот, признавайки, че не близва кафе, алкохол или шоколад. „ Някои хора са свръхчувствители към избрани храни. Аз, да вземем за пример, в случай че реша да се отдам на нещо сладко, тялото ми ще реагира по този начин, все едно съм взела кокаин “, споделя хубавицата. Тя се придържа към прецизен хранителен режим, включващ доста протеин и зеленчуци.

Кейт тренира по 6 пъти в седмицата, тъй като тренировките са метод да разпусне от напрежението. „ От тях зависи настроенито ми за деня. Аз съм в унисон с тялото ми и когато се стресирам от нещо, го изживявам физически. За това е значимо да отида и да се разтоваря по някакъв метод “, продължава актрисата.

Тя обаче добавя, че когато е трябвало да отслабне за „ Пърл Харбър “ през 2001-а, преживяването не било прелестно. „ Не се усещах добре. Към дамите има доста по-стриктни упования към визията, в сравнение с към мъжете. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР