Кения, Канарските острови и Абу Даби са нови дестинации в

...
Кения, Канарските острови и Абу Даби са нови дестинации в
Коментари Харесай

Кения, Канарските острови и Абу Даби в зимното разписание на Летище София от 31 октомври

Кения, Канарските острови и Абу Даби са нови дестинации в зимното разписание на Летище София от 31 октомври. През тази зима се оферират директни полети до над 70 дестинации, оповестяват от пресслужбата на концесионера на летището.

Полетите до Кения стартират от края на януари, а същата самолетна компания ще лети и до Асуан в Египет и Занзибар - от декември до февруари идната година.

До Египетската столица Кайро полетите стартират от началото на ноември, а от края на октомври няколко самолетни компании ще извършват полети до Хургада.

Също от ноември ще се лети до Канарските острови един път седмично.

Нов маршрут за зимния сезон е столицата на Обединените арабски емирства – Абу Даби, докъдето ще лети нискотарифна самолетна компания два пъти седмично от 18 януари.

Акцент в зимната стратегия са директните полети Доха – София, които стартират от 16 декември.

Катарското летище „ Хамад “ уголемява опциите на наличните от летище София близкоизточни дестинации като Малдиви, Сейшелски острови, Занзибар, Сингапур и Южна Африка.

Нова за столичното летище самолетна компания стартира полети по маршрута София – Киев от 26 декември, които ще се извършват два пъти седмично.

Нова дестинация е и Ростов на Дон, най-големият град в Югозападна Русия един път седмично от средата на януари.

Нискотарифна самолетна компания възвръща част от полетите си отпреди пандемията като прибавя ваканционни оферти до Акаба (Йордания), Пафос (Кипър) и Тревизо (Италия).

Нов маршрут за самолетната компания е Неапол, а дестинациите Загреб, Катания, Бари, Болония и Будапеща ще продължат да се извършват и през зимата.

Интерес към страната ни и зимните курорти има от страна на британците. Лондон и още 6 британски града тази зима ще предложат директни полети до летище София.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР