Кендъл Дженър разкрива една своя непозната страна. В последния епизод

...
Кендъл Дженър разкрива една своя непозната страна. В последния епизод
Коментари Харесай

Кендъл Дженър си пафка редовно марихуана - slava.bg

Кендъл Дженър разкрива една своя непозната страна.

В последния епизод от подкаста „ Sibling Rivalry “ на Кейт и Оливър Хъдсън, риалити звездата съобщи, че постоянно пуши марихуана, която в щата Калифорния е легализирана. Предаването е било записано през януари месец, когато рестриктивните мерки поради ковид към момента не са били в действие.

Кендъл се впусна в играта дружно със сестра си Кортни, която трябваше да отговори на един забавен въпрос. „ Ако има човек от фамилията ти, който би пропушил марихуана, кой би бил той? “, попитаха водещите. Кортни въобще не се замисли и незабавно отговори, че това е по-малката ѝ сестра Кендъл. Моделът се съгласи и призна, че много постоянно протяга ръка към тревата.

„ Досега не съм го казвала. Това е първият път, когато признавам този факт пред света “, добави звездата. В предаването стана ясно, че Кайли Дженър пък е най-милата сестра от известното семейство. Според Кортни и Кендъл, милионерката въобще не съди хората и преследва личните си цели без да се интересува от близките.

Въпреки че Дженър не показа повече за любовта си към марихуаната, тя не е единствената от фамилията, която споделя за потреблението на опиати. Ким Кардашян Уест изненада почитателите си, когато призна, че е пробвала екстази по време на един от епизодите на шоуто „ Keeping up with the Kardashians “. Това се е случило, когато се е омъжила за продуцента Деймън Томас през 2000 година и когато е направила секс записа си през 2003 година.

„ Омъжих се, когато бях надрусана. Опитах екстази един път и се омъжих. Направих го повторно и сътворих секс касета. Всичко неприятно в живота ми се случи поради опиатите “, споделя звездата. Допълва, че поради опиата устата ѝ е треперела неудържимо. Според източник, всичко това е в предишното и Ким към този момент не употребява опиати.

Близък до фамилията добавя, че Кардашян от време на време пие, само че по-често се въздържа от сходни пороци.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР