Казват, че във всеки човек едновременно живеят доброто и лошото.

...
Казват, че във всеки човек едновременно живеят доброто и лошото.
Коментари Харесай

Не ги ядосвайте, опасно е! Това са най-злите зодии

Казват, че във всеки човек по едно и също време живеят положителното и неприятното. Има обаче хора, в които като че ли лошотията е допълнително.

Астролозите са безапелационни, че за всичко това е отговорен Марс и родените под зодия, която се въздейства от тази планета, са най-злобните.

Овен

Когато са в положително въодушевление, всичко наподобява прелестно. Тази зодия се забавлява, майтапи се и е отличен другар. Няма да се отегчиш с представител на тази зодия, съвсем няма леност в него и постоянно е подготвен да отиде на ново премеждие или да ти помогне. Но внимавайте, в случай че загуби настроението си. Тогава всеки става обект на омразата му и разбирате какъв пъкъл, изтъкан от огън, е тази зодия. Ужасът при тях стартира по този начин, че никой не го чува и усеща. А упоритостта безусловно ги заслепява, тъй че никакви причини и молби на света няма да ви спасят от злобата на тази зодия. Разбира се, през годините този характер се охлажда и по-късно да разгневиш Овен е доста по-безопасно.

Скорпион

Това е другарски и грижлив човек. Той е много безмълвен и от време на време наподобява доверчив. Но не всеки знае, че всичко това е единствено маска, под която вилнеещите страсти живеят в гневен темп. Водният детайл внушава страст, тъй че е изключително уязвим, което значи, че има повече аргументи за загуба на надзор. Въпреки това, той има задоволително мощ, с цел да не освободи всичките си насъбрани бесове. Но даже и тук има граница. Следователно, когато търпението е изчерпано, Скорпионът е неукротим. В такива моменти той не е просто гневен, а се трансформира в животно, копнеещо за отплата. Това е най-опасният зложелател. Само като Скорпионът се отърве от отрицателните страсти и се научи да задържа ниските импулси, той ще може да освободи своите прелестни качества, с цел да сътвори естетика към себе си. Така ще реализира осезаемо облекчение.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР