Казват, че представителите на зодия Скорпион са най-сексуалните, но и

...
Казват, че представителите на зодия Скорпион са най-сексуалните, но и
Коментари Харесай

Най-сексуалният, най-страстен и ревнив знак на зодиака

Казват, че представителите на зодия Скорпион са най-сексуалните, само че и ревностни хора в света. Те са и най-страстни. Жената Скорпион ни би толерирала мъж, който не може да я задоволи, а мъжът Скорпион не зачита никакви граници, когато преследва своята годеница. Сексът е от изключително значение за Скорпионите през целия им живот. Но в това време те са  доста чувствителни хора, които елементарно могат да бъдат трогнати от всяка непозната болежка.

Мъжът Скорпион е буен, прочувствен и непредсказуем и рядко се замисля за последствията от дейностите си. Този мъж не приема “не ” за отговор. В леглото той  обожава да господства и да държи всичко под надзор. Ненаситен е, само че не очаквайте от него някакви по-специални похвати. Често по време на секс той мисли единствено за задоволяването на личните си потребности. Понякога се държи като крал, пред който партньорката би трябвало да падне на колене или каквото той реши. И въпреки всичко, в случай че съумеете да влезете под кожата му и да се справите с неговата полова неучтивост, той може да надмине всичките ви упования в леглото.

Жената  Скорпион не обича да крие своята мощна половост. Но любовта също е извънредно значим аспект от живота й, който никога не трябва да се подценява. Тя е извънредно упорита в преследването и е подготвена да впрегне целия си боеприпас от скрити и нескрити оръжия, когато изиска нещо – обич, секс или даже просто другарство.

И още за любовта и секса:

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР