Казват, че политиката е най-голямата кучка“, а именно политиката успя

...
Казват, че политиката е най-голямата кучка“, а именно политиката успя
Коментари Харесай

Мръсната кучка скара легендите Ромарио и Бебето

Казват, че политиката е „ най-голямата кучка “, а точно политиката съумя да скара убийствения настъпателен тандем Бебето – Ромарио и да скапе едно ужасно другарство.

57-годишният Ромарио и 59-годишният Бебето, именити футболисти, които бяха смъртоносният настъпателен тандем, с който Бразилия завоюва Световното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, прекратиха другарството си и обществено враждуват поради политиката.

" Бебето е изменник. Той ме съобщи в политиката. Има неща в живота, които нося вечно, вътре и отвън политиката ", сподели Ромарио.

„ Виждам го всеки ден, само че когато се случи с някого, с който сте живели в един апартамент и сте имали другарски връзки, е тъжно “, добави известният нападател на Барселона.

Бебето отговори на Ромарио, като го назова " остарял " и " лакомец ".

" Кой е той, че да ме назовава изменник? Ромарио остарява и мисля, че стартира да приказва доста нелепости. Имам цялостна кариера във футбола и политиката, в никакъв случай не съм взел участие в разногласия. Не мога да кажа същото за него. Той постоянно е бил лакомец и мислеше единствено за себе си ", сподели Бебето.

" Не съм предал никого. Политиката се прави групово и Ромарио постоянно е мислил единствено за себе си ", добави той, като упрекна Ромарио в промяна на партийна принадлежност.

Ромарио, който беше избран отново за сенатор, поддържа някогашния бразилски президент Жаир Болсонаро.

От своя страна Бебето, който не съумя да стане депутат след три следващи мандата, поддържа Луис Инасио Лула да Силва, сегашния президент на Бразилия.

Бебето употребява офанзивите си против Ромарио, с цел да подлага на критика изказванието на някогашния си другар, че е спечелил самичък Световната купа през 1994 година: " Никой не прави нищо самичък. Футболът и политиката се вършат групово, а Ромарио е индивидуалист ", сподели Бебето.

Ромарио и Бебето играха дружно в 23 мача дружно за Бразилия и нито един път не изгубиха, а другарството сред тях се удостоверява най-добре от сълзите на Бебето на един мач, когато му оповестиха, че бащата на Ромарио е освободен след отвличането.

Заради политиката обаче всичко отиде напразно и е ясно, че легендите на футбола в никакъв случай повече няма да имат същите връзки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР