Казват, че най-красивата обич е тази, която прераства с плавни

...
Казват, че най-красивата обич е тази, която прераства с плавни
Коментари Харесай

Риана и ASAP Rocky - приятелство, което прераства в любов за цял живот

Казват, че най-красивата любов е тази, която прераства с плавни темпове от другарство към сантиментална обич. Слуховете, че Риана се среща с рапъра Раким Майърс, прочут още като A$AP Rocky, се популяризират от години, с помощта на мощната им химия на сцената и отвън нея.

Двамата избират да пазят любовта си надалеч от любопитните хорски погледи. Връзката им не се дължи на онази обвързаност, която постоянно приемаш за даденост, просто тъй като си привикнал с нея. Това е онази любов, която си наясно, че не всеки има шанса да изпита. Затова пристъпваш безшумно и уважително към нея. Тя се промъква като безоблачен лъч по всяко кътче на съзнанието ти, с цел да остане вечно.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FORIHVER NAVY (@forihver)

Връщаме лентата на любовната история на най-цветната двойка, няколко дни откакто разбрахме, че са в най-щастливото очакване – да станат родители.

Години преди перлата на Барбадос Риана и ASAP Rocky публично да се съберат, те работят дружно по разнообразни планове през 2013 година Риана взе участие в музикалното видео на ASAP Rocky за неговия сингъл „ Fashion Killa “. През същата година ASAP също поддържа Риана по време на нейното международно турне Diamonds. Тези двамата в действителност имат богата история зад тила си.

Слуховете за връзка им се появят през същата година, откакто двойката е засичана дружно в Ню Йорк. Въпреки това, ASAP бързо опровергава слуховете по това време, защото тогава Роки излиза с моделката Шанел Иман.

През през 2017г. певрицата е по отношение на Хасан Джамил, наследникът на Toyota и милиардер от Саудитска Арабия, а Роки излиза с Кендъл Дженър.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @unapologeticsss

През 2018г. двамата участват дружно на шоу на Louis Vuitton. Смело можем да кажем, че ориста си знае работата. Какво ни дава мотив да го твъдрим? Двамата са настанени на първия ред по време на Седмицата на модата в Париж и по всичко наподобява, че се любуват на компанията си. A тоалетите им се допълват тъкмо по този начин, както и те двамата си подхождат в живота – той е в черно, тя е в бяло.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от NOLEO. NOT ANOTHER BABY WIPE. (@noleocare)

Година по-късно, Риана и ASAP Rocky вършат първия си дебют на Червен килим на Модните награди в Лондон, въпреки и не като двойка.

Почти седем години откакто слуховете за сантиментална връзка сред тях се популяризират за първи път, още веднъж стартира да се приказва, че Риана и ASAP Роки се срещат след раздялата й с Хасан Джамил, с който тя има връзка от съвсем три години.

„ Те споделяха общ хотелски апартамент по време на пътешестване в Ню Йорк “, споделя източник пред The ​​Sun по това време. " Въпреки това, Риана не е склонна да го разгласи толкоз скоро след Хасан. Те в действителност се любуват на компанията си един на различен и одобряват нещата изцяло естествено, защото към момента са в ранен стадий. "

" Нещата сред тях се случват последователно и двамата не мислят за бъдещето. Тя е свободно момиче, която желае да се довери на живота още един път “ – твърди източникът.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @unapologeticsss

Риана избира Роки за рекламно лице за грижа за кожата, тъкмо в точния момент за стартирането на нейната линия Fenty Skin. След това двамата неведнъж са засичани по време на дълги разходки, задушевни вечери в заведения за хранене, както и на почивки, в това число до Барбадос за запознанство със фамилията на певицата. 

Нещата ставта съществени, когато ASAP приказва с особена деликатност за Риана по време на изявление за GQ, като назовава певицата „ любовта на живота ми “ и „ моята дама “. Той споделя и за тяхно премеждие – двамата наели рейс за турне предишното лято и се впуснали в „ Голямото американско пътешестване “, което оказало благотворно въздействие на връзката им.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rihanna Fan Page (@rihannareign313)

Когато го попитали за какво избира моногамна връзка, ASAP дал отговор: „ Толкова по-прекрасно е, когато имаш до себе си Единствената. Тя е една на милион. Когато си дадеш сметка за това, се чувстваш в действителност благополучен! "

Тогава той приказва и за бащинството, като акцентира, че би бил благополучен това да се случи: „ Ако по този начин е писано, ще бъда доста благополучен. Ще бъда необикновен татко. “

През септември Риана и ASAP направиха първата си поява на аления килим като публична двойка! Позираха дружно на аления килим на Мет Гала, а двойката изглеждаше в действителност влюбена, когато ASAP се наведе да целуне нежно Рири по бузата. Една от обичаните ни сантиментални истории, за която животът е пресметнал най-хубавото време да еволюира. Така любовта им се снабдява със здрави основи – взаимното почитание и другарство постоянно ще извисяват тази любов оттатък времето.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от asaprih (@asaprihdaily)
Барбадос разгласи певицата Риана за народен воин
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР