Казват, че красивата жена няма възраст и явно плеймейтката и

...
Казват, че красивата жена няма възраст и явно плеймейтката и
Коментари Харесай

24-годишна от Ергенът през 2016 г. пак била на 24!

Казват, че красивата жена няма възраст и очевидно плеймейтката и участничка в " Ергенът " Гергана Стаменова разчита точно на това, тъй като, става известно, в последните 6 година тя е все на 24 година

Стаменова, която се опитва и като певица, разгласи във визитката си, че е на 24 година Само че на тъкмо толкоз се показва тя и през 2016 година, когато се бори за короната на Мис Плеймейт.

Официална визитка на Стаменова в " Ергенът ":

Гергана е на 24 година от гр. София и е певица, модел и актриса. Завършила е УНСС със компетентност " Публична администрация “. Разбира обаче, че работата на бюро не е за нея, и се отдава на най-голямата си пристрастеност – музиката, където от няколко години насам развива сполучлива кариера.

Позната е измежду феновете на хип-хопа с артистичния си псевдоним Stamenowa. Въпреки провокативната си осанка, в любовната биография на Гергана има низ от разочарования и тя  към момента търси любовта. Влиза в " Ергенът “, с цел да изпита нови страсти и да завоюва сърцето на Виктор.

Официална визитка на Стаменова в " Мис Плеймейт " 2016:

Гергана Стаменова, една от кандидатките за Мис Плеймейт 2016! Гери е на 24 година, от София. Необвързана. Бакалавър по " Публична администрация ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР