Казаното от мен е извадено от контекста – то касае

...
Казаното от мен е извадено от контекста – то касае
Коментари Харесай

Вежди Рашидов проговори за скандала: Истината беше друга! Казаното от мен е извадено от контекста

Казаното от мен е извадено от подтекста – то касае американски публицист. Това изясни пред bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов по отношение на коментара му в пленарна зала при включени микрофони и последвалия скандал.
„ Става дума за частен диалог с мой сътрудник, само че се оказа, че микрофоните са включени. Да поясня – това, което споделих, касае американски публицист. Ставаше дума, че американски актриси признаха след 15 години, че са били насилвани от богат човек “, изясни Рашидов.
Според него всички са се хванали „ за една атрактивна дума “ и никой не е чул нищо за самия закон. „ Аз ще се извиня на хората, в случай че някой се е разпознал. Аз не визирах никого. Но постоянно мога да се извиня на българските майки и деца “, разясни още той.
Вежди Рашидов акцентира, че ние имаме закон, който обаче не се ползва. „ Не съм разрешил аз това момче да избяга, нито аз съм го пропуснал, да не бъде задържан “, разясни още той.
Според него избрани думи са извадени от подтекста и услужливо са употребявани против наго от избрани хора. „ Аз съм горделив човек – през днешния ден съм споделил, че ще си подам оставката и ще го направя. Не ми е първа фантазия да съм ръководител на комисията. Аз съм към този момент възрастен човек – имал съм всичко, почтено и почтено съм си правил работата “, сподели още той извънредно за bTV.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР