Казанлък. В рамките на проект Дълбоки корени в Казанлък пристигнаха

...
Казанлък. В рамките на проект Дълбоки корени в Казанлък пристигнаха
Коментари Харесай

Тринадесет чуждестранни доброволци ще участват в организацията на различни събития в Казанлък в рамките на проект Дълбоки корени

Казанлък. В рамките на план „ Дълбоки корени ” в Казанлък дойдоха тринадесет доброволци от Франция, Чехия и Полша, Унгария, Словения, Италия и Финландия, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” . Проектът се осъществя от Младежки център за развиване „ Взаимопомощ ” по стратегия „ Европейски корпус за взаимност ” и стратегия „ Еразъм+ ”. Финансиран е от Центъра за развиване на човешките запаси. Партньор на младежката организация по плана е Община Казанлък.
В продължение на два месеца доброволците участници в плана ще вземат присъединяване в организирането на еко фестивал в Казанлък, който ще се организира в дните от 4 до 7 юли. Един от доброволците ще остане в града за 10 месеца, като ще вземе присъединяване в организирането на разнообразни събития, както и ще подкрепя работата на локална младежка медия.
Местната общественост в Казанлък ще има опция да се запознае доброволците посредством образуване на езикови кафета в партньорство с Общинска Библиотека „ Искра ”.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР