Казанлък. В продължение на месеци учители от Детска градина

...
Казанлък. В продължение на месеци учители от Детска градина
Коментари Харесай

Детска градина „Юрий Гагарин” в Казанлък отчете резултатите от проекта „Да изпреварим бъдещето – предизвикателството да си учител на 21 век!”

Казанлък. В продължение на месеци учители от Детска градина „ Юрий Гагарин ” работиха по проблеми свързани с възстановяване на педагогическите умения и актуалните педагогичен услуги предлагани в детското заведение, сподели за Радио „ Фокус ” шефът на градината Теодора Белчева. Тя разясни, че дейностите са осъществени в границите на европейски план „ Да изпреварим бъдещето – предизвикването да си преподавател на 21 век! ” по Програма „ Еразъм+ ”, по който детското заведение е бенефициент.
Белчева акцентира, че съществена активност по плана е било присъединяване на педагогическия личен състав в структурирани обучителни курсове, които са извършени в два европейски града – Флоренция и Валенсия.
”Очакваното влияние от плана беше осъзнаване и промотиране на изгодите от въвеждането на осведомителните технологии в образованието. Резултатите от плана са възстановяване качеството на педагогическата работа на учителите, да бъдат осъвременени преподавателските умения посредством потребление на осведомителни технологии, както и да се усвоят способи на преподаване, съотносими с европейските стандарти ”, уточни още Белчева.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР