Казанлък. Творчески ателиета Вълшебна Коледа“ организира за поредна година Общинска

...
Казанлък. Творчески ателиета Вълшебна Коледа“ организира за поредна година Общинска
Коментари Харесай

Деца и родители за поредна година ще изработват коледни играчки, картички и сувенири в творчески ателиета „Вълшебна Коледа“ в Казанлък

Казанлък. Творчески ателиета „ Вълшебна Коледа “ провежда за поредна година Общинска библиотека „ Искра “. Това сподели за Радио „ Фокус “ шефът на библиотеката Анна Кожухарова. Тя уточни, че тази година желанието на библиотечния екипа е да бъде обогатен спектърът на креативните занимания по този начин, че децата и техните родители да се забавляват и да придобият нови умения.

Изработените коледни картички, играчки, сувенири ще бъдат разпродадени с благотворителна цел. Със събраните средства ще бъдат закупени нови книги за най-малките читатели на библиотеката.

Традиционно в Коледните ателиета вземат участие деца от детските градини и възпитаници от главните учебни заведения, читалищата, Дневния център за деца и младежи с увреждания, школите по приложни и изобразителни изкуства в община Казанлък.

Ателиетата ще се проведат в дните от 25 ноември до 17 декември всеки ден от 10.00 до 17.00 часа в Детско-юношеския отдел на Библиотека „ Искра “.

Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР