Казанлък. Тракийски сървайвър – разходка във времето“ ще се проведе

...
Казанлък. Тракийски сървайвър – разходка във времето“ ще се проведе
Коментари Харесай

„Тракийски сървайвър – разходка във времето“ ще се проведе за втора поредна година в дните на Празниците в Долината на тракийските царе в Казанлък

Казанлък. „ Тракийски сървайвър – разходка във времето “ ще се организира за втора поредна година в дните на Празниците в Долината на тракийските царе в Казанлък. Това сподели за Радио „ Фокус “ Сребра Касева, началник-кабинет на кмета. Тя разясни, че стартът на играта ще бъде на 31 август. В проявата ще бъдат включени разнородни действия, свързани с физическа и умствена интензивност на участниците, като да вземем за пример решение на логичен задания, свързани с метода на живот на траките. Участниците в самодейността ще би трябвало да покажат и физически умения.
Състезанието е предопределено за лица, навършили 18 години. Желаещите ще вземат участие в тимове от по двама души, като ще бъдат завързани един за различен с въже. В рамките на надпреварата ще бъде преодоляно трасе от близо пет километра, по което ще бъдат ситуирани голям брой трудности.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР