Казанлък. Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова инспектира на място

...
Казанлък. Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова инспектира на място
Коментари Харесай

Кметът на Казанлък Галина Стоянова инспектира ремонтни дейности по инфраструктурни обекти по населените места в общината

Казанлък. Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова инспектира на място ремонтни действия по инфраструктурни обекти по обитаеми места, ,съобщиха от Пресцентъра на Община Казанлък .

В Розово тя ревизира обновените два моста над реката, която минава през селото. Около оборудванията са почистени коритото и скатовете. Улиците „ Освобождение “ и „ Искра “ са асфалтирани.

В село Кънчево също е освежен мостът над реката, инсталирана е нова мантинела. Извършено е подсилване от северната страна на моста с подподрна стена на речното корито и пътя. Асфалтирани са улиците „ Пролет “ и „ Родопи “.

В село Хаджидимитрово се довършва асфалтиране на улица „ Тракия “. Поради опасения на локалния кмет, че ще се получи наводнение при значителни превалявания кметът Галина Стоянонва предложи дейностите да бъдат финансирани с спомагателни 12 хиляди лева, за което ще изиска смяна в бюджета. До дни ще бъде приключено новото футболно игрище със средства от ПУДООС в размер на 9 хил.600 лв. без Данък добавена стойност.

След замяна на ВиК в град Крън не престават дейностите по полагане на асфалт на улица „ Орешака “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР