Казанлък. Фотографска изложба с творби представени за Втори салон на

...
Казанлък. Фотографска изложба с творби представени за Втори салон на
Коментари Харесай

Втори салон на фотографи от Казанлък ще бъде открит в Музея на фотографията

Казанлък. Фотографска галерия с произведения показани за Втори салон на казанлъшките фотографи ще бъде открита на 14 ноември от 17.30 часа в Музея на фотографията, сподели за Радио „ Фокус “ шефът на музея Стефан Папукчиев. Той разясни, че за селекцията в тазгодишното издание на Салона 47 създатели от Казанлък са показали над 110 свои работи, като 20 от тях вземат участие за първи път. Сред тях са художничката Катя Зографова, Николай Радионов, Пепа Коева, позната от изложбата в тазгодишните Чудомирови празници „ Нашенци по света “, Съби Теодосиев, журналистката Габриела Гроздева. Сред новите участници са възпитаници и студенти, само че за пръв път в Салона има и снимки на одобрените във фотографията Мариан Димитров, член на Групата „ Казанлък – 85 “ и Иван Каравастев, дълготраен оператор в една от локалните малките екрани.
Във Втория салон ще могат да бъдат видени и произведения на изявените фотографи Александър Иванов, Желиан Николов, Бедрос Азинян, Пламен Петков, Йонко Русев, Илиян Мичев.
За повторно в селекцията вземат участие Кирил Кацаров и Давид Кулев, дванадесетокласници в Художествена гимназия в Казанлък.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР