Казанлък. 51 –та Царица Роза бе избрана по време на

...
Казанлък. 51 –та Царица Роза бе избрана по време на
Коментари Харесай

По време на конкурс – спектакъл в Казанлък бе избрана 51-та Царица Роза

Казанлък. 51 –та Царица Роза бе определена по време на конкурс – театър в Дома на културата, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” . Нейното име е Виктория Кънева, ученичка в Природо-математическа гимназия „ Никола Обрешков ” в Казанлък. Виктория показа, че триумфът за нея е реализиране на отправените цели и реализирането и като добър експерт. Счита, че в основата на триумфа са труда и вярата. Ще се радва в случай че улиците на Казанлък са постоянно цялостни с младежи, намерили професионалния си път, точно в града. Мечтае за България, в която да има мир и хората да живеят в съгласие.
В състезанието ще вземат присъединяване 17 абитуриентки от казанлъшки учебни заведения. Водещи на спектакъла бяха Орлин Павлов и известният дизайнер Елена Христова, одобрен създател – популяризатор на българската шевица.
Момичетата дефилираха в три кръга, като в единият от тях те цитираха български създатели и задгранични пътешественици описали хубостта на Казанлъшката розова котловина. Прозвучаха слова на Иван Вазов, Петър Константинов, Константин Корев, Чудомир, Феликс Каниц, Константин Иречек.
Красотата на участничките в конкурпса бе оценена от жури, формирано от представители на Ротари клуб – Казанлък и представител на Посолството на Япония в България. „ Тази вечер в тази зала видях, че в Казанлък порастват младежи, които крепко са стъпили на тази земя. За мен е чест да се докосна до вашата хубост и гений ”, сподели в приветствието си кметът Галина Стоянова, която пожела „ На добър час! ” на 116-те Празници на розата.

Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР