Каз Kamwi разкри, че се подготвя за Love Island All

...
Каз Kamwi разкри, че се подготвя за Love Island All
Коментари Харесай

Kaz Kamwi от ITV Love Island дразни по-оскъдни бикини за All Stars - по съвет на майка си

Каз Kamwi разкри, че се приготвя за Love Island All Stars с напълно нов нрав за любовта - и цялостен куфар с нищожни бикини, по съвет на личната си майка.

Звездата приключи на четвърто място в сериала си за 2021 година с сътрудник Тайлър Круикшенк след Фей Уинтър и Теди Соарес, Клои Бъроуз и Тоби Аромоларан и спечелилите Мили Корт и Лиъм Риърдън, които към момента са дружно.

Каз измина сложен път към намирането на романтика, преди да влезе бомбата Тайлър, само че даже и тогава не беше елементарно. Двамата се зарязаха по време на Casa Amor, преди в последна сметка да се съберат още веднъж в главната вила. След четири месеца на открито двойката още веднъж се раздели вечно.

Говорейки по това време, Каз сподели, че не се усеща „ оценена “ във връзката им, до момента в който Тайлър беше упрекнат, че употребява известността си, с цел да стигне още повече конкуренцията.

Разкривайки очакванията си за по-добро прекарване при завръщането си, Каз сподели: „ Не желая никакви любовни триъгълници или квадрати. Искам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР