Кайли Миноуг отпразнува 52-я си рожден ден, като пусна на

...
Кайли Миноуг отпразнува 52-я си рожден ден, като пусна на
Коментари Харесай

Кайли Миноуг пусна собствено вино за ЧРД

Кайли Миноуг отпразнува 52-я си рожден ден, като пусна на пазара лично вино розе. „ Rosé Vin De France “ ще се продава извънредно в избрани магазини във Англия единствено за 9 лири. Кайли е прекарала две години, работейки със експерти, с цел да сътвори съвършената напитка. Виното се създава от грозде от френската ривиера и е неясно розово, с мирис на свежи ягоди.

„ Имам огромна пристрастеност към розето. Последните две години бяха чудесни. Беше наслаждение да работя с Benchmark Drinks. Заедно създадохме вино, в което се влюбих – свежо, леко, съвършено розово “, разяснява певицата.

Кайли заяви и друга вълнуваща вест. Певицата не е разрешила на пандемията да осуети креативните й проекти и в този момент тя записва албум №15 във всекидневната си.

„ Доста съм заета в домашното си звукозаписното студио – всекидневната. Научих доста за отдалеченото записване. За целия екип е мъчно, защото би трябвало да се оправяме с редица механически спънки, само че съм признателна, че по този метод мога да продължа да работя. Яхнала съм прочувствената вълна дружно с останалата част от света, само че творчеството ми оказва помощ доста “, показа Миноуг пред The Independent.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР