Каварна. Учители и ученици от Професионалната земеделска гимназия Климент Аркадиевич

...
Каварна. Учители и ученици от Професионалната земеделска гимназия Климент Аркадиевич
Коментари Харесай

Професионалната земеделска гимназия „Климент Аркадиевич Тимирязев“ в град Каварна отбелязва 63 години от своето основаване

Каварна. Учители и възпитаници от Професионалната земеделска гимназия „ Климент Аркадиевич Тимирязев “ означиха патронния празник на своето учебно заведение с самодейността „ Ден на самоуправлението “. Това заяви Галя Велчева, експерт „ Информационно и техническо обслужване “ в Община Каварна, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Учениците са заели местата на своите ръководители, като са се превъплътили в тяхната роля - Димитър Радев, възпитаник от 11 “б “ клас, специалност „ Администратор в хотелиерството “ е влезнал в ролята на заместник-директора на гимназията Радка Илиева; Васил Димитров, възпитаник от 10 “а “ клас, специалност „ Фермер “, е заел мястото на заместител на Людмила Станчева, зам.- шеф на училището; Румяна Бошкова, ученичка от 9 “а “ клас, специалност „ Администратор в хотелиерството “ е влезнала в ролята на заместител на Борислава Атанасова, уредник образователна дейност; Станислав Христов, възпитаник от 9 “а “ клас, специалност „ Администратор в хотелиерството “ е заместил краткотрайно Галабина Костадинова, отговорник административна част; Василена Стефанова, ученичка от 9 “а “ клас, специалност „ Администратор в хотелиерството “ е заела краткотрайно мястото на Иванка Тотева –Стоянова, основен счетоводител.
Ученици са поели и отговорностите на помощния личен състав в учебното заведение, и дежурствата на учителите в междучасията.

През годините от ПЗГ " Кл. Арк. Тимирязев " са поели хиляди експерти и са се утвърдили в своята професионална реализация.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР