Каузите са следните: Град на младите, Град на знанието, Варна

...
Каузите са следните: Град на младите, Град на знанието, Варна
Коментари Харесай

Иван Портних и отборът на ГЕРБ – Варна продължават с големите каузи за морската столица

Каузите са следните: Град на младите, Град на знанието, Варна – цифрова столица, оповестяват от ГЕРБ – Варна.
Община Варна обезпечи финансиране на поправки и реорганизация на още 83 улици в разнообразни региони на града и на 15 междублокови пространства. Голяма част от тях към този момент щяха да са изпълнени, в случай че бюджет 2022 на община Варна не беше обжалван в съда от някогашния регионален шеф, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ – Варна.
“Въпреки опитите за бойкот, намерихме метод да започнеm работа, тъй като тези инфраструктурни планове имат директно отношение към живота в града ”, сподели претендентът за кмет на Варна Иван Портних на среща с тима на ГЕРБ-Варна, ден преди утрешния старт на предизборната акция.
В листата с 51 имена е застъпена мощно гражданската квота, представителството на ЖГЕРБ и МГЕРБ. Сред тях има лекари, учители, юристи, архитекти, инженери, икономисти, бизнесмени, финансисти, обществени служащи, изявени представители на варненската просвета, мениджъри на компании.Иван Портних уточни, че Варна ще продължи със своите дела – Град на младите, Град на знанието, Варна – цифрова столица. Построихме 3 нови здания на детски градини, подготвени са плановете на нови здания на 5 детски градини и 2 детски ясли, на 6 нови здания на учебни заведения във Варна и на Математическата гимназия. Продължаваме с плановете за разширението на ул. ”Девня “ и на бул. “Цар Освободител “. Ще бъдат построени 3 подземни паркинга с над 1000 места, 2 скейтпарка, 2 нови басейна, Дворец на художествената гимнастика, 6 нови парка, Младежка площадка – зона за фолклор, сподели кметът.
Традиционно преди началото на изборите тимът на ГЕРБ – Варна, който потегля за победа, се помоли за здраве и триумф в катедралата “Св. Успение Богородично “, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ-Варна.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР