Къци Вапцаров се размина с неприятен инцидент в Hell’s Kitchen

...
Къци Вапцаров се размина с неприятен инцидент в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

На косъм! Какво сполетя Къци в Hell’s Kitchen

Къци Вапцаров се размина с противен случай в Hell’s Kitchen България. Това се случи по време на битката между сините и звездния тим в днешния епизод. Двата отбора имаха нелека задача - да нахранят участниците от най-зрелищното рисково телевизионно шоу “Игри на волята ”, които бяха посетители в ресторанта. Битката сред двата тима стартира със занимателна игра за време, която изискваше  характерни умения. Изпитание с преместване на яйца през стоманен лабиринт ревизира тяхната съгласуваност. Следващата задача - да извадят без помощта на ръцете топче, потопено в чаша с брашно, предизвика плевел смях и серия комични обстановки в кухнята. Като за край Къци от звездния тим и Виктор от сините трябваше да заловен с уста локум, завързан на конец. Къци за малко да остане без нос, само че в последна сметка тимът на сините завоюва преимущество в кухнята.

Готвенето за участниците от “Игри на волята ” се увенча с триумф за тима на известните, който блесна с десерти. Сините не съумяха да се спасят от номинации и началник Ангелов изиска да посочат двама, които да облекат оранжевите престилки. Отборът уточни Клавдия и Васил.
-->
В борбата за избавяне от номинация Павлин и Венелин от тима на младите и Клавдия и Васил от тима на старите трябваше да подготвят пилешко филе на грил, брюкселско зеле и картофено пюре. Как се подготвя ястието показва началник Светла Илиева. Клавдия и Павлин се избавиха от номинация, като подготвиха по-добри ястия от съотборниците си. Напрежението сред Васил и Асен и желанието и на двамата да се изправят в пряк дуел предизвика началник Ангелов да предложи на готвача от Берковица да размени номинирания Венелин и да се изправи против съотборника си. Асен одобри предизвикването и пое управлението на синята кухня, а Васил застана отпред на алената. Вечерната резервация беше белязана от поредност от неточности в полето на алените. Сините също имаха залитания, само че съумяха да издадат всичките си поръчки и да получат самопризнание от началник Ангелов. Капитанът на алените Васил трябваше да уточни двамата виновници за неуспеха на вечерта. Той номинира Вероника и Богомил. Шеф Ангелов даде втори късмет на дамата поради нейния хъс и желанието й да се учи. Спасен беше и Васил, което изпрати Богомил у дома.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР