Катрин Тасева направи погача на новородния си син Николай по

...
Катрин Тасева направи погача на новородния си син Николай по
Коментари Харесай

Илиана Раева ориса бебето на Катрин Тасева: Вижете какво му пожела

Катрин Тасева направи погача на новородния си наследник Николай във връзка 40 дни от раждането му. Както традицията повелява, на погачата в дома ѝ бяха поканени от майката единствено дами, които да " орисат " бебето какво да бъде бъдещето му. 

 
                             

Сред орисниците на малчугана бе и председателката на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева. Пожеланието ѝ беше много забавно: " Една от орисниците (аз) го ориса да е огромен Левскар и му подари левскарски екип! Да е здрав, благополучен и мощен! ".

Раева показа и обща фотография от персоналния празник на Катрин.



" С огромна наслада споделям новината за най-новото попълнение в фамилията ни. Нашият дребен Николай най-сетне дойде и не можем да бъдем по-щастливи! Като нов родител сърцето ми е изпълнено с признателност за невероятните грижи, които получаваме в болничното заведение и непоколебимата поддръжка на нашия лекар по време на това вълнуващо пътешестване. От дъното на сърцата си оценяваме всички благи думи и обич, с които ни обсипахте. За едно ярко бъдеще, изпълнено с безкрайни усмивки! ". С тези прочувствени думи разгласи при започване на юни радостната новина " Златното момиче ".

 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР