Католически свещеник, който беше изваден изпод развалините на сграда, собственост

...
Католически свещеник, който беше изваден изпод развалините на сграда, собственост
Коментари Харесай

4 са вече жертвите на експлозията, разрушила сграда в Мадрид

Католически духовник, който беше изваден отдолу под руините на постройка, благосъстоятелност на Църквата, разрушена при детонацията през вчерашния ден в Мадрид, е умрял от раните си, съобщи Ройтерс.
Още по тематиката
36-годишният отец Рубен Перес де Аяла е бил превозен в болница с голям брой тежки изгаряния и лекарите не са съумели да го спасят.

Според мадридските управляващи всички доказателства навеждат на мисълта, че гърмежът на улица " Толедо ", водеща към центъра на града, е бил породен от приключване на газ.

" Беше като бомба, като извънредно земетресение. Живея тъкмо насреща и готвех в кухнята. След детонацията цялата постройка се люля към 15 секунди. След това всичко избухна в пламъци ", описа пред " Ел Паис " очевидец на детонацията.

Досега бе обявено за трима убити. Десет души са ранени, трима от които са в доста тежко положение с фрактури и политравми.

Българското външно министерство заяви тази нощ, че една от жертвите е 47-годишен българин. Третият умрял е 35-годишният електротехник Дейвид Сантос Муньос - татко на четири деца, който е бил извикан да прегледа разваления казан за газ. Четвъртата жертва е 85-годишна жена, която също е била на тротоара пред рухналата постройка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР