Като знам в каква кондиция са в момента БСП, няма

...
Като знам в каква кондиция са в момента БСП, няма
Коментари Харесай

Бояджиев: Сценарият на Доган е ДПС и ИТН да управляват заедно, а БСП да лапа мухите

" Като знам в каква кондиция са сега Българска социалистическа партия, няма да се изненадам Доган отново да ги прекара както през 1992 година с избора на Беров и да свършат мръсната работа ". Това написа в своя Facebook профил дисидентът Петър Бояджиев, който от години живее във Франция.

Ето и по какъв начин той доразвива своята теза за ходовете на Ахмед Доган (агент Сава на комунистическата Държавна сигурност):

" Какво имам поради. Договорил се е с Борисов ГЕРБ да не се записва. Кворумът остава на 177. Има Такъв Народ + Българска социалистическа партия имат 101 гласа за, Движение за права и свободи шумно гласоподава срещу и играе играта, че няма нищо общо с Има Такъв Народ и бъдещото държавно управление. Българска социалистическа партия се хвали пред своите гласоподаватели, че видите ли - влезнали са във властта и са за смяната. И по-късно Движение за права и свободи и Има Такъв Народ си ръководят, а Българска социалистическа партия лапа мухите. А върви го сваляй след това това държавно управление ".

" Доган не за първи път се е подигравал с тях, та може и още един път да стане. Така че за Демократична България и " Изправи се " остава значимо единствено да мислят за гласоподавателите си и да не ги окалят. А като го познавам добре Доганчо, по цяла нощ се занимава единствено с такава аритметика ", добавя Бояджиев.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР