Като успешна в инфраструктурно отношение определи изминалата 2017 г. народният

...
Като успешна в инфраструктурно отношение определи изминалата 2017 г. народният
Коментари Харесай

Пускат обществена поръчка за пътя Мездра-Ботевград

Като сполучлива в инфраструктурно отношение дефинира миналата 2017 година националният представител от ГЕРБ Петя Аврамова.Тя акцентира, че са вложени над 50 млн. лева във значими планове в цялата област. По този метод държавното управление на Борисов удостовери предизборния си ангажимент към Северозапада, съобщи Аврамова, която е заместник-председател на парламентарната комисия по районно развиване.
„ Имаме уверението на министър Нанков, че през тази година ще бъде пусната публичната поръчка за инженеринг и строителство на пътя Мездра-Ботевград, като работата по направлението ще стартира от този сектор към Видин “, уточни Аврамова.
Сред най-важните обекти са завършването на бул. „ Васил Кънчов “, стартирането на ремонта на пътя до Леденика, правата Враца-Криводол. С разпореждане на Министерския съвет са отпуснати над 3.5 млн. за общински пътища в Бяла Слатина, Хайредин, Криводол, Мездра, Борован и 2 млн. лева за улици във Враца. Над 11 млн. лева е заделило Министерство на регионалното развитие за републикански пътища в област Враца от общо 27 млн. лева, съобщи още Аврамова. Освен за пътища, са отпуснати и значими средства за детския парк в Козлодуй и ремонт на две детски градини, както и за ремонт на физкултурния салон и нова площадка в село Згориград.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР