"Като цяло съм доволен и поздравявам футболистите и щаба за

...
"Като цяло съм доволен и поздравявам футболистите и щаба за
Коментари Харесай

Ники Митов остава в Септември: Завършихме добре сезона

"Като цяло съм удовлетворен и приветствам футболистите и щаба за изпълнената задача ", съобщи треньорът на Септември Николай Митов, който разкри, че остава отпред на отбора и следващата година.

Септември загуби с 1:2 от Черно море в реванша от плейофите за присъединяване в Лига Европа.

"Получиха се два положителни мача, справедливо Черно море продължава напред. Ако не бяхме изгубили във Варна, по различен метод можеше да се изиграе мача. И ние имахме обстановки, само че не ги изиграхме по най-хубавия метод. Доволен съм като цяло, само че имаме още работа. При нас като излязат двама футболисти, има други да ги заместят, само че липсват тези хора ", разяснява още Ники Митов и продължи:

"Давам доста добра оценка на футболистите и моя щаб. Отборът имаше 3 точки, с доста млади футболисти и всеки знае по какъв начин се играе, когато се бориш за оставане. За мен една доста добра оценка давам на футболистите. И опитните, всички дадоха максимума от себе си. Трудно беше, само че завършихме добре сезона. "

"Да, оставам още една година. Говорили сме с президента преди 3 седмици ", разкри Митов и добави:

"Имахме диалог за това, което следва. Запазваме съвсем целия тим. Ще го допълним с 4-5 момчета от юношите и най-вече да вземем един футболист. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР