Като символ на съпричастността, грижата и добрите сърца на старозагорци,

...
Като символ на съпричастността, грижата и добрите сърца на старозагорци,
Коментари Харесай

Чудната елха” - благотворителна инициатива на старозагорския омбудсман

Като знак на съпричастността, грижата и положителните сърца на старозагорци, под елхата в приемната на публичния медиатор на Стара Загора Надежда Чакърова ще се събират дарове за деца, лишени от наставнически грижи. За да не бъде Коледата им елементарен ден от календара, омбудсманът приканва всеки, който желае да стопли детска сърце, да се включи в самодейността.
Детски играчки, материали за изобразяване, книжки, спортни такъми, трайни лакомства могат да усилят броя на подаръците по “Чудната елха”. Началото е сложено с цветните пакети на Надежда Чакърова.
“Убедена съм в положителното у съгражданите ми, времето го е потвърдило и знам, че дружно можем да създадем вълшебни изненади за децата в домовете, лишени от наставнически грижи. Колкото повече – толкоз повече усмивки ще греят на Коледа поради Вас – тъй като на тази Коледа чудото сте Вие!”, споделя публичният медиатор на Стара Загора.
Подаръците ще бъдат разказани с публичния съвет и с Младия омбудсман Бетина Радева и ще бъдат предадени персонално в домовете за деца, лишени от наставнически грижи в Стара Загора в навечерието на Коледа.
Желаещите да станат част от “Чудната елха” могат да оставят под нея празнично опакованото си подаяние с надпис за каква възраст е. Подаръци за самодейността могат да се занесат до 20 декември от 9:00 до 17:00 в приемната на адрес бул. ”Митрополит Методий Кусев” 34А, ет. 1, тел. 0885 901264.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР