Като редихме лицата кабинета мислехме само за едно – как

...
Като редихме лицата кабинета мислехме само за едно – как
Коментари Харесай

Лорер се изцепи: Чувстваме се като победители! Всеки ден ни питат за кабинет, БСП може да ни подкрепят

Като редихме лицата кабинета мислехме единствено за едно – по какъв начин България да стане естествена европейска страна. ПП-ДБ направиха голям жест, с който да стане ясно къде желаеме да отидем и че няма да има политически игри. Това съобщи пред Би Ти Ви Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.
„ Ние започнахме да се усещаме спечелили, всеки ден ни питат за кабинет. Направихме услуга на ГЕРБ като представихме проектокабинет сподели още той. Не поддържаме кабинет с ГЕРБ и назначения на ГЕРБ “
Моята роля в държавното управление ще е експертна, на Асен Василев – като най-хубавия финансист “, разяснява Лорер.
„ Пред ГЕРБ стои въпроса дали желаят да се извърнат още веднъж към обединението Магнитски и хартиената коалиция или желаят да поддържат кабинет, който потвърдено може да свърши общите цели. Скоро ще пристигна същинския тест за ГЕРБ – дали ще поддържат измененията в България “, разяснява депутатът от Политическа партия.
„ Представители на ГЕРБ няма да има в кабинета „ Денков “, безапелационен беше Лорер. В същото време той добави, че няма обезпечена поддръжка от друга политическа партия за прокетокабинета им.
„ Възможно е да имаме поддръжка от Българска социалистическа партия “, загатна Даниел Лорер.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР