Като първа политическа сила ГЕРБ-СДС са натоварени с големи очаквания,

...
Като първа политическа сила ГЕРБ-СДС са натоварени с големи очаквания,
Коментари Харесай

Румен Христов: По-скоро предстоят избори, отколкото правителство

Като първа политическа мощ ГЕРБ-СДС са натоварени с огромни упования, по тази причина се прави всичко допустимо за сформиране на държавно управление. Това съобщи пред водачът на Съюз на демократичните сили и депутат от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Румен Христов. Той добави, че могат да бъдат направени крачки, в случай че се търси общото. Според него обаче емоциите са мощни, окопите - дълбоки и по-скоро предстоят избори, в сравнение с държавно управление. 

" Знаем в какво положение е България, по тази причина търсим да намерим нещата, които ни сплотяват. Точките, препоръчани от Политическа партия, бяха прегледани в детайли от парламентарната ни група. Но има една точка, която, в случай че бъде изпълнена, останалите няма да могат. На срещата с Политическа партия ще имаме енергиен, финансов, обществен специалисти, ще участва и ръководителят на парламентарната група ", уточни Христов. 

Той изясни още, че на Национален съвет на демократичните сили било решено, че би трябвало да се създадат всички вероятни стъпки в посока на сформиране на държавно управление. 

" Второто решение - ако не реализираме единодушие за съдружно държавно управление, да изготвим систематичен състав на Министерски съвет и да го внесем в Народното събрание. Това значи вдишване на отговорност, това значи държавно управление на малцинството. Не бива да се бяга от отговорност в подобен тежък миг ", добави Румен Христов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР