Като пълно щастие звучи да видиш детето си пораснало, задомено

...
Като пълно щастие звучи да видиш детето си пораснало, задомено
Коментари Харесай

Кака Лара шашардиса всички, в какво се превръща

Като цялостно благополучие звучи да видиш детето си пораснало, задомено и по какъв начин посреща на собствен ред насладите в живота. Актрисата Лара Златарева се похвали във Facebook, че й следва огромно благословение - ще прегърне внуче скоро, съобщи Дир.бг.

Позната на целокупния народ като Кака Лара, тя от година носи и купата тъща. Бернарда, на която са родители с Владо Береану и която също е актриса, се омъжи през 2021 година. Избраникът на Бенджи е неин сътрудник - артистът Сотир Мелев.

Приятелите й я успокояват, че и " баба Лара " звучи секси и че пораства в йерархията. От обявата на 48-годишната Лара, излиза наяве, че бебчето се чака на бял свят през януари.

Актьорският поминък е в кръвта й на двете - майка и щерка, защото бащата на Лазара, е известният артист Иван Златарев, който преди 2 години отлетя към небесното царство.

Лара става известна на 16 години като водеща на детското предаване " Милион и едно стремежи ", откъдето идва и прякорът й. През 1997 се омъжва за телевизионният публицист, а година по-късно се ражда щерка им Бенджи.

Лара има още една щерка - 11-годишната Вая, на която са родители с оператора Веселин Сивков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР