Като пълен хаос определи политическата обстановка в страната композиторът Стефан

...
Като пълен хаос определи политическата обстановка в страната композиторът Стефан
Коментари Харесай

Композиторът Стефан Димитров: За Слави и момчетата му политиката се оказа голям залък, не е като да правиш шоу

Като " цялостен безпорядък " дефинира политическата конюнктура в страната композиторът Стефан Димитров. Затова и създателят на едни от най-хубавите и обичани български поп песни през годините не би приел покана за управителен държавнически пост.

" Със сигурност ще откажа, в случай че ми предложат да се включа. Едно време ме желаеха за вицепрезидент, само че не се съгласих. Всеки човек би трябвало да си знае капацитета и пътечката, по която върви. Предначертано е кой кой да е в живота. Политиката в целия свят е мръсна дума. А политическата конюнктура сега у нас е цялостен безпорядък. Не мога да кажа, че съм отпимист или черноглед. Българинът постоянно намира метод да излезе от обстановката. Сигурен съм, че ще бъде формирано държавно управление с взаимни отстъпки. Привърженик съм на дясното пространство, само че през годините то някак се разми, за жалост. Ако би трябвало да гласоподавам, ще е доста компромисно ", призна Димитров пред столичен седмичник.
свързани новини16775на 13.07.2020
Той разяснява и изявите на политическата сцена на Слави Трифонов и партията му.

" Има Такъв Народ завоюваха на последните избори, само че не можаха да осмислят, че са спечелили. Победата е и отговорност. Познавам ги момчетата от партията на Слави. Много са готини, само че сякаш политиката се оказа огромен палат за тях. Едно е да правиш шоу за предаване и да ти гостуват хора, с които да приказваш, да се подигравяш с някого... Има Такъв Народ доста отговорно и съществено трябваше да понесат политическата си победа ", счита Стефан Димитров
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР