Като най-любопитен двубой се очертава дербито Ювентус – Рома. Старата

...
Като най-любопитен двубой се очертава дербито Ювентус – Рома. Старата
Коментари Харесай

Първи дербита в Серия А за новия сезон в ефира на MAX Sport през уикенда

Като най-любопитен дуел се обрисува дербито Ювентус – Рома. „ Старата госпожа “ не крие упоритостите, които постоянно са свързани с битката за купата, само че в предходния мач против Сампдория представянето бе неубедително и „ бяло-черните “ не можаха да победят, срещата приключи 0:0. Римляните пък стартират мощно шампионата и са един от трите отбора, които стартираха с по две победи в първите два кръга. „ Вълците “ завоюваха с по 1:0 против Салернитана и новака Кремонезе. Последният мач сред Юве и Рома също предвещава забавен дуел този уикенд. През януари двата отбора сътвориха голово шоу със 7 попадения, което приключи с триумф с 4:3 за „ бианконерите “ на „ Олимпико “.

Ювентус е и в серия от 3 следващи победи в директните конфликти, а последните 10 мача също дават преимущество на отбора от Торино – 6 победи за Ювентус, 2 равенства и 2 триумфа за Рома. Сега двата отбора се изправят на „ Ювентус стейдиъм “ в събота вечер, 27 август, от 19:30 ч. и феновете ще могат да гледат срещата директно по MAX Sport 3.

Началото на кръга е още в петък вечер и също ще предложи любопитен дуел – Лацио – Интер. Римските „ орли “ стартираха шампионата с победа и тъждество, до момента в който „ нерадзурите “ записаха два триумфа. Двата отбора се изправят един против различен на 26 август от 21:45 ч. и ще бъде излъчен по MAX Sport 3.

Неделната стратегия също включва завладяващ мач от италианския шампионат. В него Фиорентина приема Наполи. Подобно на предишния сезон, когато започнаха с 8 победи в първите 8 кръга, неаполитанците още веднъж започват мощно. „ Небесносините “ реализираха два безапелационни триумфа – с 5:2 против Верона и с 4:0 против Монца, и се настаниха на лидерската позиция в класирането. Сега неаполитанците обаче се изправят против черната си котка от предишния сезон Фиорентина. „ Виолетовите “ завоюваха последния пряк конфликт с 3:2 в Неапол, а преди този момент покосиха противника посред „ Диего Армандо Марадона “ с 5:2 за Купата на Италия. Ще успее ли Фиорентина още веднъж да изненада Наполи? Зрителите ще схванат на 28 август от 21:45 ч. по MAX Sport 3.

LaLiga пък се обрисува да предложи вълнуваща неделя вечер с присъединяване на двата гранда Барселона и Реал Мадрид.

Първи ще играе Барселона с домакинство на завърналия се в елита Валядолид. След провалянето на старта против Райо Валекано, каталунците демонстрираха напълно друго лице при гостуването си на Реал Сосиедад във втория кръг и завоюваха с 4:1. В Сан Себастиан головата си сметка в LaLiga откри новата огромна звезда на отбора Роберт Левандовски, който осъществя две от попаденията за триумфа. Сега за Барса следва привидно по-лесна задача против Валядолид. Двубоят е на 27 август от 20:30 ч. и ще бъде излъчен директно по MAX Sport 4.

Реал Мадрид пък също ще играе в Барселона, само че против Еспаньол. Шампионите стартираха сезона с 2 следващи победи и ще търсят нов триумф посред Каталуня. Този дуел също е в събота вечер, само че от 23:00 ч., и също ще бъде част от програмата на MAX Sport 4.

През уикенда феновете на MAX Sport ще могат да гледат изявите на националния тим на България по волейбол на международното състезание. Първият мач на националите е в петък вечер от 21:30 ч. против Полша. В неделя, на 28 август, от 18:30 ч. пък следва нов тежък дуел против Съединени американски щати. Мачовете на „ лъвовете “ почитателите ще могат да проследят директно по MAX Sport 1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР