Като две капки вода: Българският Ерген Евгени Генчев се оказа

...
Като две капки вода: Българският Ерген Евгени Генчев се оказа
Коментари Харесай

Колко всъщност са двойниците на Ергенът Евгени Генчев?

Като две капки вода: Българският " Ерген " Евгени Генчев се оказа с куп двойници измежду известни лица

С куп известни двойници се оказа 33-годишният Евгени Генчев, който влезе в ролята на Ергена в новия сезон на шоуто. Актьори, футболисти и модели наподобяват на къдрокоското с чаровната усмивка, откри

Най-големият двойник на Ергена е същинска звезда в Турция. Става въпрос за модела и секссимвол Сейит Алп Навруз. Той играе и в някои от най-нашумелите турски сапунени сериали, като проби с " Добри другари ". Освен че си наподобяват двамата с Евгени се оказват и набори. През януари роденият в Истанбул Навруз също навърши 33 години. Мачото може да се похвали, че е излизал с куп хубавици в родината си, измежду които Мис Турция 2019 Ебру Шам и актрисата Айча Айшин Туран. Евгени е човек на изкуството - виртуоз на пианото, композитор, музикален възпитател. Сейит пък написа лирика.

Няколко футболисти също поразително доста наподобяват на Ергена. Един от тях е 30-годишният египетски нападател на " Ливърпул " Мохамед Салах.

 Нападателят Мохамед Салах

Друг се споделя Абдулкудус Атия - вратарят, на който Кристиано Роналдо вкара 4 гола в един мач в шампионата на Саудитска Арабия. Стражът на " Ал Уехда " въпреки всичко е с много по-буйна коса и Евгени има да го гони по този индикатор.

 Вратарят Абдулкудус Атия

В хитовия испански сериал " Новите съседи " един от обичаните облици е този на Хавиер Марото, изигран от артиста Антонио Пагудо. Той е харесван от дамите, също както Ергена, а на усмивка го докарва едно към едно. Антонио навърши този месец 46 години.

 Хавиер от

Първият епизод на " Ергенът " провокирал същински ужас в семейство от Монтана. Причината е напълно непредвидена. Оказва се, че мъжът в това семейство има невероятна и очевадна аналогия със самия ерген.

Ани Петков от Монтана

 Ани Петков от Монтана

" По-голямото ни дете, до момента в който гледаше шоуто и видя ергена, стартира да вика " Тате!, Тате! ", изясни Ани Петков. Съпругата му Моника Иванова споделя, че още след първата серия на шоуто нейни близки стартират да ѝ пишат. " Пращаха ми фотоси и споделяха, че приликата е поразителна - какво прави там и по какъв начин съм го пуснала да взе участие ", споделя Моника. Монтанският двойник Ани Петков е някогашен футболист, а сега е зам.-управител на мебелна верига.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР