До финалната фаза в борбата за 100 000 лева достигнаха

...
До финалната фаза в борбата за 100 000 лева достигнаха
Коментари Харесай

Надувката Китодар: Не харесвам Тома

До финалната фаза в битката за 100 000 лв. доближиха Никол, Михаела и Чоткин от Червените и Сарамандов, Станислав и Димитър от Сините. Кандидатите за финалната шестица трябваше да подготвят още веднъж чинията, с която дебютираха в надпреварата, с цел да покажат своето израстване в кухнята. Най-добре се показа Чоткин, който получи първата черна куртка. На крачка от решителния стадий отпадна занимание готвачката от Горна Оряховица Царина. Тя сподели доста хъс и упоритост в кухнята, само че получи най-ниска оценка от началник Ангелов в борбата за място във финалната фаза.
Реклама
Отборът на звездите също се раздели с един от своите. Комедийният артист Китодар Тодоров не съумя да потвърди на началник Ангелов, че се е развил в Кухнята на Ада и напусна конкуренцията. Актьорът от самото начало демонстрираше пренебрежение към надпреварата сред готвачите, като отхвърли да тича в конкуренция за артикули. Той бе в двойка с музиканта Тома Здравков, за който непосредствено съобщи, че не харесва. Въпреки това Тома търпеливо устояваше прищевките на надувката Китодар и резервира положителния звук сред тях и в кухнята, видя Hotnews.bg. За оставане в предаването те трябваше да подготвят бухти, с които Китодар се провали. Неговите бяха безусловно сурови, за разлика от тези на Здравков, макар че музикантът правеше за първи път бухти.
Реклама
Напрежението при звездите става все по-голямо, а спорът сред риалити звездата Гърдева и поп фолк дивата Бони ще се разгаря от ден на ден. В днешния епизод черните куртки ще се изправят пред своята първа вечерна резервация. Преди нея те ще преборят сили в мастър клас и ще би трябвало да потвърдят, че имат място в Кухнята на Ада.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР