Като "достатъчно балансирано" определи посланието на американското посолство вицепремиерът Красимир

...
Като "достатъчно балансирано" определи посланието на американското посолство вицепремиерът Красимир
Коментари Харесай

Каракачанов и Горанов: Правителството няма намерение да подава оставка

Като "достатъчно уравновесено " дефинира посланието на американското посолство вицепремиерът Красимир Каракачанов. "Фактът, че разнообразни елементи на обществото го четат по друг метод демонстрира, че посланието е ясно. И едните имат право да стачкуват и би трябвало да бъде почетено това право, само че би трябвало да се съблюдава и закона и да има върховенството на закона ", разтълкува той.

По думите на вицепремиера, към днешна дата държавното управление няма желание да подава оставка.

Изказване в същия дух направи в Пловдив и министър на финансите Владислав Горанов. По думите му въпросът за оставка не е на дневен ред, а желаният от Българска социалистическа партия избор на съмнение няма да успее.

"Със сигурност това няма да е сполучлив избор, защото сътрудниците, подкрепящи държавното управление, са консолидирани по това, че има още доста какво да свършим и ще отхвърлим този избор на съмнение, когато бъде импортиран, защото още не сме осведомени с претекстовете, само че левицата сега, съгласно мен, не е в кондиция да има искания за ръководството на страната ", съобщи той.

Снощи, за пети следващ ден в София и в други градове имаше митинги с искане за оставка на държавното управление и на основния прокурор. Заявено беше желание за такива демонстрации и през днешния ден.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР