Като чисто криминален инцидент е определил посегателството над Културно-информационния център

...
Като чисто криминален инцидент е определил посегателството над Културно-информационния център
Коментари Харесай

Нападението над културния клуб в Скопие било „чисто криминален инцидент“

Като " чисто престъпен случай " е определил похищението над Културно-информационния център на Република България в Скопие македонският вътрешен министър Оливер Спасовски в телефонен диалог със служебния вътрешен министърът Иван Демерджиев. 

Разговорът е бил по самодейност на Демерджиев, по тематики от двустранен интерес. Българският министър е настоял за бързо изясняване на случая с похищението над Културно-информационния ни център в Скопие, което беше осъществено на 15 против 16 март през нощта, както и за навреме информиране при развиване на обстановката.

" Този проблем би трябвало да се обясни бързо ", е декларирал българският вътрешен министър. А македонският му сътрудник Оливер Спасовски е посочи, че по техни данни става въпрос за чисто престъпен случай.

Министър Демерджиев е сложил още веднъж и въпроса за зародилото напрежение към честването на рождението на Гоце Делчев на 4 февруари. Той се е поинтересувал дали Скопие ревизира има ли данни за принуждение над български жители.

Оливер Спасовски увери, че сходна инспекция е осъществена и Министерство на вътрешните работи ще получи публично писмо с информация по тематиката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР