Като четем описанията на зодиакалните знаци, често си представяме как

...
Като четем описанията на зодиакалните знаци, често си представяме как
Коментари Харесай

Кой герой от филм е всяка зодия?

Като четем описанията на зодиакалните знаци, постоянно си представяме по какъв начин те наподобяват на някои от обичаните ни кино герои. Нека забележим на кой воин дават отговор представителите на всяка зодия и за какво. 

Овен - Леонид от " 300 "

Упоритите Овни могат да бъдат приравнени на именития крал на спартанците. Героят на Леонид във кино лентата на Зак Скайдър носи всички качества на представител на зодия Овен - той е твърдоглав, дебелоглав, егоцентрик и не стопира до момента в който не реализира своето. Дори на най-високата цена. 

Телец - Шрек

Има доста от Шрек в Телците. Не, нямаме поради това, че са чудовища, а постоянно, че това, което виждаме извън е илюзия за това, което е вътре. Телците може да гледат дръпнати и инати, само че в действителност са страхотни хора, имат добра душа и желаят да бъдат обичани. 

Близнаци - Батман 

Близнаците са доста мощни хора и постоянно имат две страни на своята персона. Не, не става дума за някакъв тип разтройство на личността - просто те вършат ясна граница сред работното и персоналното и се стремят да дават най-хубавото от себе си и в двете области. 

Рак - Аквамен

Раците си наподобяват с Аквамен поради това, че при тях постоянно има фамилни драми и те от време на време избират да се отдадат на пороците си, а не да поемат отговорност и да осъществят капацитета си. Веднъж като го създадат имат късмет да осъществят големите си благоприятни условия. 

Лъв - Супермен

Няма друга зодия, която да си подхожда повече от това да бъде Супермен. Лъвовете са огнени водачи, които постоянно се стремят да дават образец. А Супермен прави тъкмо това. 

Дева - Жената-котка

Девата е страхотна и може да бъде оприличена и на друга героиня от света на Батман - Отровната Айви. Девите са независими и мощни и са подготвени да се борят за своите цели. И всичко това до момента в който наподобяват ослепително. Трудно ни е да си представим кой различен воин наподобява на тази зодия. 

Везни - Капитан Америка

Везните са доста кардинални и в устрема си да създадат най-правилното нещо, постоянно се двоумят в избора си. Точно като известният воин Капитан Америка. 

Скорпион - Доктор Стрейндж

Скорпионът стартира да преследва персоналните си цели и по-късно става мечтател откакто се среща с доста смислени хора, които трансформират възгледите му. Точно като доктор Стивън Стрейндж от вселената на Marvel. 

Стрелец - Хълк

Хората от зодия Стрелец наподобяват на Хълк по едно нещо - те избухват внезапно и откакто им мине се чудят какво е станало. В своя гняв постоянно могат да бъдат неконтролируеми в страстите си. Именно по това си наподобяват със зеления воин. 

Козирог - Спайдърмен
Кой книжовен воин си съгласно зодията
Всички си имаме своите обичани книги и литературни герои, на които желаеме да подражаваме. Едни са доблестни, други смели, а трети - непр...
Прочети повече
Козирозите са като обичаният на всички воин на Marvel. Те са доста сърцати, страхотни скрити водачи и такива, които в действителност поемат отговорност и са подготвени да жертват своето благоденствие за сметка на това на другите да им е добре. 

Водолей - Тони Старк

Интелигентни и ексцентрични. Две думи, които разказват хората от зодия Водолей и Тони Старк, който е и Железният човек във вселената на Marvel. 

Риби - Ариел

Емоционални водни създания, които непрекъснато търсят себе си и желаят да бъдат въвлечени в завършения? Да, това са хората от зодия Риби. Както и присъщите черти на дребната нимфа от филмите на Дисни. Ариел, а също и хората от зодия Риби се бунтуват против статуквото и са подготвени на всичко за същинската обич.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР