Като брачна двойка и двамата съпрузи имат задачата да вземат

...
Като брачна двойка и двамата съпрузи имат задачата да вземат
Коментари Харесай

Лошите съвети, които може да разрушат брака ви

Като брачна двойка и двамата съпрузи имат задачата да вземат здравословни решения, които избавят брака им и да заобикалят неприятните препоръки. Но постоянно има интервенция от родственици или другари и сътрудници. Те се пробват да ви оказват помощ да преодолеете сложните интервали в брака си.

Въпреки това, по-често, в сравнение с не, доброжелателните страни са склонни да ви дават ужасни препоръки. Те могат да разрушат връзката ви, вместо да я спасят. На момента обаче може да не го осъзнавате. В отчаянието си вие даже може да си мислите, че това е най- положителното нещо, което можете да извършите. Това обаче не е по този начин.

Ето и неприятните препоръки, които може да разрушат брака ви и които би трябвало да избягвате непременно:

Позволете на мъжете да създадат първия ход.

Когато става въпрос за фамилиарност в брака, и двамата са виновни да оповестят своите потребности. Не можете да чакате вашият брачен партньор да направи първия ход и по-късно да се възмущавате, че не го вършат задоволително постоянно. Поемете отговорността за живота си и удоволствието да бъде ухажван в подмяна. Комуникирайте на тази тематика и не пропускайте вие също да споделяте вашите стремежи.

Ако не могат да те одобряват в най-лошата светлина, те не те заслужават в най-хубавата.

Това е един от най-лошите препоръки, които се дават. Така се подсигурява, че хората преднамерено бутат отрицателното си държание и токсични черти в лицето на брачна половинка си. Би било по-разумно да работите върху подобряването на себе си, тъй че да сте добър сътрудник в постоянна връзка. Не си мислете, че всеки ще се преценява с вас, каквото и да вършиме. Ако сте човек, който не се държи почтително с мъжа си, то той също ще отговори с сходно държание. Така фамилията няма да се задържи дълго.

Обсъдете казуса, откакто преспите.

Гневът постоянно ви кара да наранявате другия с думите си. Ще бъде по-добре да не заспивате, до момента в който не решите различията. Трябва да кажете своята версия за обстановката и да извършите нужния компромис, преди да заспите. В противоположен случай казусът може да стане още по-сериозен. Сутринта към този момент ще се не запомнили всичко, в случай че сте изгладили връзките си вечерта.

Нещата се лекуват с времето.

Много двойки се предизвикват да бутнат проблемите си под килима, до момента в който им се споделя, че времето лекува всяка болежка. Било то случаи на невярност или финансова корист, тези проблеми ще продължат да се появяват, в случай че откажете да ги разрешите в точния момент. Най-добре е да се изправите лице в лице с тях и да намерите отговор. Трябва да говорите намерено, а не да се вършиме, че всичко е наред и нищо не се е случило. Колкото по- рано изясните нещата, толкоз по- бързо ще се възстановява връзката ви.

Да имаш деца ще избави брака ти.

Периодът на напрежение сред двойка не е най-хубавото време за сдобиване с дете. С децата идват доста отговорности и отговорности. Двамата могат най-добре да ги понесат, в случай че са на една и съща страница. Изправянето пред проблемите ви и ясна връзка е единственият метод да разрешите проблемите си като двойка в здрав брак.

Много хора вършат грешката да имат дете тъкмо в подобен миг с мисълта, че то ще стабилизира връзките им. Голям брой от тези връзки обаче завършват с разграничени родители, които спорят за правата над детето си. А това е още по-лошо, защото наследникът им не пораства в хармонична и здравословна среда. Децата имат потребност от успокоение, а такова няма по какъв начин да получат. И най-после, даже и да нямат виновност, най-потърпевшите са точно те. Така че преди да решите да имате деца, пробвайте да разрешите проблемите си. Да, няма гаранция, че няма да се появят нови след време, само че това е част от живота. Направете това, което зависи от вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР