Категорично няма начин кодът и резултатите от машинното гласуване да

...
Категорично няма начин кодът и резултатите от машинното гласуване да
Коментари Харесай

Андрей Гюров : Хартиената коалиция се опитва да открадне гласа на българските граждани


Категорично няма метод кодът и резултатите от машинното гласоподаване да бъдат манипулиурани. Това сподели в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на " " Андрей Гюров.

Кодът се управлява от ЦИК. Ако ние от Политическа партия имахме достъп и можехме да го манипулираме, щяхме ли да бъдем втора политическа мощ, а политическата мощ на някогашния министър на електронното ръководство да бъде шеста политическа мощ? Това се прави единствено за да се хвърлят димки, с цел да избяга ГЕРБ отговорност да сформира държавно управление, съобщи Гюров.

Законопроектоът (за промени в Изборния кодекс – б. Ред.) беше импортиран от Българска социалистическа партия, само че от него не остана съвсем нищо, всички следващи ремонти бяха импортирани от ГЕРБ. Ние сме декларирали доста ясно, че това е един опит да бъде откраднат гласът на българските раждани за да продължи да се усвояват средатва и да се крадат налозите на българските жители, уточни ръководителят на ПГ на Политическа партия.

Той разяснява и изразената от Политическа партия и " Демократична България " подготвеност да сформират държавно управление на малцинството с втория мандат.

Два месеца след изборите нямаме никаква изразена концепция от първата политческа мощ по какъв начин може да образува праивтелство и какви ще бъдат задачите на такова ръководство. Затова поехме инцииативата, излязохоме с една доста ясна позиция и гаранции за триумфа на едно такова държавно управление на малцинството. Виждаме, че има напрежение в ГЕРБ и в Българска социалистическа партия. Все още има време да се осъзнаят и да отдръпват своите оферти в зала. Тогава ние ще сме подготвени да поемем отговорността за държавното управление на малцинството. От другите политически сили няма никакви диалози за цели. Единствената друга коалиция е хартиената коалциия, която по някакъв чудноват метод сплотява силите на статуквото, почерта Андрей Гюров.

Ясно декларирахме, че гаранциите за държавно управление на малцинството работят в явен пакет. Нашата тактика е доста ясна – подготвени сме да поемем отговорността, а не се опитваме да прикрием политическа отпадналост с тематики отвън дневния ред на обществото като тази с Gemcorp. Няма нито един лев изхарчени държавни средства по този меморандум с Gemcorp, а в това време има изнесени в чували милиони за Хемус, има фотоси на кюлчета и пачки и къща в Барселона, сподели още Гюров.

По думите му Политическа партия въплъщава вярата на българските жители, че има една опция на упртавление, което да подреди страната ни измежду развитите европейски страни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР