Категорична позиция от премиера за изгонените от България служители на

...
Категорична позиция от премиера за изгонените от България служители на
Коментари Харесай

Денков разкри! Какви са изгонените от България

Категорична позиция от премиера за изгонените от България чиновници на Руската черква.

Тепърва следва да се обясни въпросът със собствеността на Руската черква, защото тя би трябвало да е на реципрочни връзки с българската в Москва и съветската в София. Така че това е въпрос, който следва да се дискутира. 
-->
Това разяснява през днешния ден министър председателят Николай Денков. 

Това, което знам, е, че църквата в София би трябвало да остане отворена и че организацията на работа е от страна на Българската православна черква. Именно по тази причина и патриарха сътвори нужната организация, с цел да обезпечи чиновници, които да реализират активността на църквата. Оттам-нататък къде е ключа, за какво - не питайте мен, разяснява той.

Нека кажа напълно ясно - не са изгонени съветски свещеници, изгонени са хора, които са работили против националните ползи на България. Тес а непознати жители, тъй че в тази ситуация следваме общоприета процедура, няма нещо изключително, уточни той.

Аз прочетох отчета на ДАНС. Той е задоволително явен, с цел да има учредения тези хора да бъдат повече недопускани в България, по този начин както е решението за период от  5 години, мисля беше. Смятам, че има съображение в рецензиите на ген. Атанасов, че ДАНС са закъснели с този отчет по отношение на тези чиновници.

Действително много от информацията, която видях е за предходни години, тъй че въпроса по кое време е трябвало да се реагира, е отворен. Ще имаме диалог с ръководителя на ДАНС. Знаете, че той е в чужбина сега, само че като се върне, този диалог ще бъде извършен, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР