Категорична подкрепа за кандидата за кмет на община Созопол от

...
Категорична подкрепа за кандидата за кмет на община Созопол от
Коментари Харесай

Красимира Германова: Със силния ми екип мога да реализирам всички ангажименти от програмата за развитие на община Созопол

Категорична поддръжка за претендента за кмет на община Созопол от ГЕРБ Красимира Германова и нейния екип обявиха поданици на морската община по време на формалното закриване на предизборната акция.

На събитието, което не събра всички искащи в залата на читалището, участваха и зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков, народните представители от ГЕРБ Ивелина Василева, Иван Вълков и регионалният водач Димитър Бойчев, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



„ Красимира Германова е най-хубавият претендент, кадърен да продължи смяната в общината. Затова подкрепете нея и екипa й, с цел да продължи развиването на Созопол. Това е една мощна персона, която има опита и куража да ви води напред “, съобщи бургаският народен представител Иван Вълков по време на събитието.



От сцената на читалището зам.-министърът на енергетиката Жечо Станков също прикани жителите на Созопол на 27 октомври да поддържат Германова.



„ Тя е заслужен човек, отличен политик и визионер. Красимира Германова през годините потвърди, че може да работи за Созопол. Много от плановете, които бяха осъществени и тези, които предстоят да бъдат осъществени са с помощта на нейната интензивност и след диалози с изпълнителната власт “, съобщи Станков.



"Гордея се с моя екип. Созопол има неповторимия късмет да развива своите европейски вероятности и точните хора, които ще създадат най-хубавото за жителите на цялата община ", показа от сцената на НЧ "Отец Паисий " претендентът за кмет на община Созопол Красимира Германова.

Тя показа претендентите за кметове на обитаеми места в община Созопол с думите: „ Това са хората, които потвърдиха през годините, че работят настойчиво и със сърце и живеят всекидневно с болките и насладите на своите съграждани "

С овации бяха посрещнати претендентът за кмет на град Черноморец за четвърти мандат Добри Добрев, Ренета Стоева- претендент за кмет на с. Атия за пети мандат, претендентът за кмет на с. Равадиново за четвърти мандат Иван Пазвантов, Иван Иванов- претендент за кмет на с. Крушевец за трети мандат, Иван Динев- претендент за кмет- трети мандат на с. Росен, Георги Георгиев- претендент за кмет на с. Равна гора за трети мандат и Стойчо Петков- претендент за кмет на с. Зидарово за четвърти мандат.



"С претендентите за общински съветници мога да осъществявам всички задължения от моята стратегия и да превърнем община Созопол в положително и мечтано място както за живеене, по този начин и за туризъм ", съобщи при представянето на общинските съветници от листата на ГЕРБ Красимира Германова. Тя акцентира, че като бъдеще кмет ще постави доста старания да резервира постигнатото и да го надгради.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР