Катастрофа между три автомобила в центъра на Пазарджик предизвика… политически

...
Катастрофа между три автомобила в центъра на Пазарджик предизвика… политически
Коментари Харесай

От последните минути! Бус на ДеБъ, спрял неподходящо, предизвика зрелищно меле. Има ранен

Катастрофа сред три автомобила в центъра на Пазарджик предизвика… политически пристрастености. Според свидетел причина на тежкото ПТП, при което има ранен мъж, е бус, спрял неуместно покрай светофара. А както се оказва, бусът е на „ Демократична България “ (ДБ), написа glasnews.

„ Лоша злополука на основната. Има ранен мъж. Хора, спазвайте отдалеченост и карайте деликатно. Забележете буса, който е спрял пред светофара и пречи на останалите водачи откъм гърба да видят самия светофар. Бусът е на Демократична България… “, написа пазарджиклията.

Потребители на Фейсбук го репликират, че бусът е спрял в клетка за паркиране и че не той е казусът за злополуката. Други обаче считат, че и общината има виновност, тъй като никой не прави парко място на метри от светофар. Освен в Пазарджик.

Разбира се, мненията под поста от чисто „ шофьорски “ минаха в политически, тъй като съгласно някои „ новината е извъртяна “, тъй като бусът е на Демократична България.

„ Катастрофата не е провокирана от буса! Защо извъртате новините?! “, пита пазарджиклийка.

„ Някъде да съм споделил, че бусът е отговорен? Това, което споделям е, че там не е уместно да стопират камиони и бусове, тъй като това е още една причина за ПТП “, дава отговор й мъжът, пуснал поста. И пита почтено: А за какво сега, в който стана ПТП-то и пристигна полиция, се изнизаха като пръдня из гащи и ги нямаше? “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР