Катастрофа.Дума:Бус с деца катастрофира между селата Българене и МалиновоБус с

...
Катастрофа.Дума:Бус с деца катастрофира между селата Българене и МалиновоБус с
Коментари Харесай

Преглед на печата

Катастрофа.

" Дума ":

Бус с деца катастрофира сред селата Българене и Малиново

Бус с деца катастрофира на пътя сред селата Българене и Малиново, Ловешка област. Сигналът е получен малко след 14 часа. Всички пасажерите са от Червен бряг, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

По първична информация лидерът на буса не е спазил преимущество и се е блъснал в лека кола. Към мястото са ориентирани екипи на пътна полиция и незабавна помощ. Изясняват се събитията за възникването на случая.

Жега.

" Сега ":

Три температурни върха са регистрирани по Черноморието

Три температурни върха по Северното Черноморие са регистрирани от варненския филиал на Националния институт по метеорология във Варна. Рекордите са във Варна, Шабла и Калиакра, заяви дежурният синоптик Вяра Рафайлова, представена от БНР.

" Максималната температура все още, достигната във Варна, е 32.4. Предишният най-много е единствено с две десети по дребен през 2002 година. Максимумът в Шабла е бил 30.8, а през днешния ден към този момент температурата там доближи 32.8. В Калиакра максимумът е бил през 2012 година 29.2, а през днешния ден достигнатата все още оптималната температура е 32.8 ", изясни Рафайлова.

Мярка.

" Сега ":

Спецпрокуратурата в Берковица остави в ареста петима роми за лихварство

Специализираната прокуратура остави в ареста петимата мъже, упрекнати в лихварство след акция на ГДБОП, заяви Нова тв.

Те бяха арестувани в четвъртък при интервенция на ГДБОП и Специализираната прокуратура в Берковица и видинското село Арчар, със съдействието на чиновници на Дирекция " Жандармерия ". Петимата участници в групата са в роднинска връзка и носят една и съща фамилия.

При осъществените претърсвания и изземвания в къщи и коли на ръководителя и членовете на незаконното съдружие са открити и конфискувани към 2 кг златни украшения, бележници със описи и данни на длъжници, мастербокс с цигари без акцизен бандерол, първокласни коли.

Проблеми.

" Монитор ":

Осем километра чакащи туристи на Кулата

Около 8-километрова е опашката от коли на българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " на излаз от страната малко след 12:30 ч., съобщи " Фокус ".

Според различен очевидец час по-рано - към 11:50 мин., опашката от коли била 3-километрова.

От Групово дело " Гранична полиция " потвърдиха за натоварения трафик на излизане от страната на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", а също и за интензивно придвижване на товарни и леки коли на вход на българо-румънската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-Русе ", и на излаз за камиони на " Дунав мост-Видин ".

На българо-сръбската, българо-македонската, българо-турската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Днес и на следващия ден се чака засилен трафик през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", като от " Гранична полиция " предлагат да се употребяват и прилежащите гранични пунктове на българо-гръцката граница.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР